Το προφίλ της ΝΑΡΙΜΑ

Ο σκοπός μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών στο χώρο της υγείας.

ΝΑΡΙΜΑ Ι.Κ.Ε. – ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία «ΝΑΡΙΜΑ Ι.Κ.Ε.» ιδρύθηκε το 2016 από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της υγείας. Ο σκοπός μας είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών στο χώρο της υγείας.  Η αποστολή μας στοχεύει στην ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών, των γιατρών και των μετόχων της εταιρείας.

Όραμά μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, ώστε να εξασφαλίζουμε σε υψηλό επίπεδο την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας. Θέλουμε να εξελίσσουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας, ώστε να ακολουθεί τα βήματα της τεχνολογικής ανόδου.  Παράλληλα, θέλουμε να συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε την μέγιστη απόδοση για τους μετόχους και να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά την κοινωνική μας ευθύνη.

Η φιλοσοφία μας είναι να συνάπτουμε συνεργασίες με κορυφαίους οίκους κατασκευής ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ώστε να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας.  Η εταιρική κουλτούρα των συνεργατών μας φροντίζουμε να ταιριάζει με αυτήν της εταιρείας μας, ενώ οι οργανωτικές δομές μας καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας για υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους κλάδους των οστικών και ιστικών μοσχευμάτων, των προϊόντων ορθοπαιδικής και αρθροπλαστικής. Επίσης, δραστηριοποιούμαστε στη διαχείριση του χρόνιου πόνου, τη μεσογειακή αναιμία και τα καρδιολογικά προϊόντα.

Προτεραιότητα της εταιρείας είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Η εταιρεία εφαρμόζει συνολικά σύστημα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2015) για την εμπορία και διάθεση προϊόντων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

ISO 9001:2015pdfAffirmationpdf

Τομείς που δραστηριοποιούμαστε:

 1. Αντιμικροβιακός χαλκός:
 • Παρουσίαση των ιδιοτήτων του αντιμικροβιακού χαλκού
 • Μελέτη χώρου – Τεχνική ανάλυση
 • Εφαρμογή και τοποθέτηση αντιμικροβιακού χαλκού
 1. Ορθοπαιδικός Τομέας:
 • Ανθρώπινα Ιστικά Μοσχεύματα
 • Αρθροσκοπικά προϊόντα
 • Προϊόντα οστεοσύνθεσης
 • Προϊόντα προσθετικής
 1. Καρδιολογικός Τομέας
 1. Διαχείριση χρόνιου πόνου
 1. Μεσογειακή αναιμία
 1. Οφθαλμικά μοσχεύματα
 • Κερατοειδής
 • Αμνιακή μεμβράνη

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Προτεραιότητα της εταιρείας είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.

Χαλκός

Ορθοπαιδικά

Καρδιολογικά

Προϊόντα